TorkTork
Inspiratie

Tork: voor een schone school- en werkomgeving

Met de zomer bijna achter de rug is het weer tijd om aan het werk en naar school te gaan. Hét moment waarop er weer wordt gegeten in de kantine, gespeeld op school en hard gewerkt aan het bureau. Goed uitgeruste en schone sanitaire en andere ruimtes zijn van groot belang op deze plekken. Tork biedt een breed assortiment toonaangevende en gebruiksvriendelijke producten, geschikt voor jong en oud. Zo garandeer je altijd een schone en veilige werk- en schoolomgeving!

Het belang van een schone werk- en schoolomgeving

Leerlingen en medewerkers hechten veel waarde aan hygiëne in hun school- of werkomgeving. Wist je bijvoorbeeld dat:

  • 61% van de mensen voorkeur geeft aan de handen drogen met papieren handdoek;

  • Het drogen van je handen met papieren handdoeken de achtergebleven bacteriën met 76% vermindert;

  • Minstens 4 keer per dag handen wassen zorgt voor tot wel 50% minder ziekteverzuim onder schoolkinderen;

  • 30% van de mensen een toiletbezoek vermijdt door een gebrek aan bijvoorbeeld toiletpapier;

  • De grootste ergernissen op de werkvloer vieze toiletten (44%) en een vies bureau, toetsenbord of telefoon (39%) zijn?

QUANTORE.COM tork6

Papieren handdoeken

Ideaal voor in sanitaire ruimtes zijn de papieren handdoek dispensers. Naast dat het veel hygiënischer is dan een handdroger, werkt het ook nog eens veel sneller. Met Tork was het nog nooit zo gemakkelijk om op hygiënische wijze papieren handdoeken te verstrekken. Door een speciale techniek voorkom je verspilling doordat er gedoseerd handdoeken worden aangeboden. Natte handen zijn met de papieren handdoeken van Tork verleden tijd!

QUANTORE.COM tork2

Toiletpapier

Zet tevredenheid van leerlingen en werknemers voorop door ze nooit zonder toiletpapier te laten zitten. Tork biedt een breed assortiment aan gebruiksvriendelijke dispensers voor toiletpapier met een hoge capaciteit. Het hulsloze ontwerp van het Tork toiletpapier leidt tot minder afval en biedt bovendien meer papier. Zo is er altijd bij ieder toiletbezoek toiletpapier beschikbaar.

QUANTORE.COM tork3

Zepen en handdesinfectieproducten

Bevorder handhygiëne op efficiënte en effectieve wijze op de werkvloer en op school. Door goede handhygiëne worden ziektekiemen bestreden en wordt besmetting voorkomen. De zepen en handdesinfectieproducten van Tork hebben een gebruiksvriendelijk design en is geschikt voor de gevoelige huid. Zo blijft iedereen veilig en gezond!

QUANTORE.COM tork4

Servetten

Iedere kantine of plek waar gegeten wordt heeft ze nodig: servetten! Ideaal om rommel weg te vegen. Verspilling wordt voorkomen door één servet per keer te pakken met de servetdispensers. Ze zijn er in verschillende vormen en designs waardoor er altijd een passend model is voor elke ruimte. Tork biedt dus altijd een functionele oplossing om het kantoor, de kantine of het leslokaal op gemakkelijke wijze schoon te houden.

QUANTORE.COM tork5

Quantore, kantoorartikelen voor jou

Met verkooppunten door het hele land, is er altijd wel een Quantore kantoorvakhandel bij jou in de buurt. Daar vind je alles wat je nodig hebt voor jouw (werk)dag, op kantoor én thuis. Wandel jij eens bij ze binnen?

De Quantore kantoorvakhandel
Verkooppunten QuantoreVerkooppunten Quantore