HEADER Quantore.com DEHEADER Quantore.com DE
Douwe Egberts

Eindelijk weer dat vertrouwde gevoel

De afgelopen twee jaar bestond onze werkplek voor een groot deel uit het thuiskantoor of de keukentafel. Als je een willekeurig werknemer zou vragen wat nou het meest gemist werd in coronatijd, dan staat ‘het koffiemomentje met collega’s’ bovenaan de lijst. Nu we langzaamaan weer richting het oude normaal gaan en koffiedrinken bij de koffieautomaat weer aan de orde van de dag is, kunnen we wel stellen dat eindelijk dat vertrouwde koffiemoment weer terug is. En met de smaak van Douwe Egberts is dat koffiemomentje nóg beter.

Quantore.com DE2

Douwe Egberts Espressobonen

Koffie is een van de meest gedronken dranken in de kantooromgeving en dat is niet zo gek. De koffieautomaat is namelijk dé verzamelplaats voor die informele gesprekken en goede ideeën. En wat hebben we deze momenten gemist. Nu we weer met z’n allen naar kantoor kunnen en onze collega’s weer ontmoeten bij de koffieautomaat, hebben we behoefte aan goede koffie. De espressobonen van Douwe Egberts zorgen ervoor dat het perfecte bakje koffie uit de koffieautomaat komt, speciaal gebrand voor de Nederlandse koffiedrinker.

Quantore.com DE3

Ieder zijn smaak

Iedere medewerker heeft zijn eigen koffievoorkeuren. Zo blijkt uit onderzoek dat de smaak van de Nederlanders in te delen is in drie smaakclusters, namelijk medium, donker en fruitig. De blends van de bonen van Douwe Egberts passen perfect in deze drie smaakclusters. Wist je bovendien dat de blends van Douwe Egberts gemelangeerd worden? Dit wordt gedaan omdat koffiebonen ieder seizoen weer een andere smaak hebben door het klimaat en de weersomstandigheden. Door ze te melangeren, bevorder je de kwaliteit. Zo kan je erop vertrouwen dat jouw bakje koffie de smaak heeft die je mag verwachten, ieder seizoen weer.

Quantore.com DE4

Continue verbetering

Waar je zou verwachten dat er in al die jaren nooit iets is veranderd aan het oude en vertrouwde recept van de Douwe Egberts koffie, is dat wel degelijk zo. De koffiebrander blijft continu verbeteren en innoveren om zo de beste koffie voor de Nederlandse koffiedrinker te creëren. Dit doen ze door middel van tests en het houden van regelmatige consumentenpanels. Zo voldoet de smaak altijd aan de laatste verwachtingen.

Zwart, espresso of toch een cappuccino?

Welke koffie je ook maakt, er is altijd een geschikte blend voor jouw favoriete kopje koffie te vinden. Met de espressobonen van Douwe Egberts kan je alle kanten op, of je nou een espresso, romige cappuccino of een latte macchiato wilt maken. In veel koffieautomaten kunnen zelfs twee soorten koffieblends worden gebruikt, zodat je naar behoefte kan afwisselen.

Verkooppunten Quantore

Vind jouw Quantore kantoorvakhandel

De aangesloten kantoorvakhandels zijn te vinden door heel Nederland en België. Zowel online als offline.