Kantoorartikelen voor iedereen

Bij jouw Quantore kantoorvakhandel in de buurt vind je het meest complete assortiment van artikelen die in kantooromgevingen worden gebruikt. Van schrijfwaren, kantoormachines en opbergmaterialen tot toiletpapier en Cup-a-Soup. De Quantore verkooppunten zijn verspreid door heel Nederland, België en Luxemburg. Vind snel een Quantore verkooppunt bij jou in de buurt op quantore.nl.

Nieuws

Quantore houdt u graag op de hoogte. Op onze nieuwspagina vindt u alle belangrijke actualiteiten rondom Quantore en de zelfstandige kantoorvakhandel.

Agenda

In de agenda vindt u alle belangrijke gebeurtenissen voor de komende periode. Vergeet niet belangrijke data over te nemen in uw eigen agenda.

Vacatures

Quantore is altijd op zoek naar talent! Interesse in onze organisatie? Kijk snel bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Folders en catalogi

Quantore speelt een actieve rol bij de verkoopondersteuning van leden, ook als het gaat om professionele folders en catalogi. Van zakelijke catalogi tot actieflyers, als Quantore-lid heeft u keus uit een uitgebreid pakket aan reclame-uitingen waar u aan kunt deelnemen. Zo kiest u precies wat bij u en uw klanten past.

E-commerce

Bijna iedereen zoekt op internet naar product- en verkoopinformatie. We moeten daarom zorgen voor online activiteit en aandacht. Quantore biedt uitgebreide dienstverlening gericht op e-commerce-activiteiten ter ondersteuning van de verkoop bij de leden. Zowel voor de leek als de expert hebben wij een totaaloplossing in ons dienstenpakket.

Dé Kantoorvakhandel

Kantoorartikelen nodig of op zoek naar advies van een professionele kantoorvakhandel? Dé Kantoorvakhandel heeft antwoord op al uw vragen omtrent kantoorartikelen en geeft online advies over kantoorproducten. Weet u bijvoorbeeld welke soorten agenda's er zijn? Of wat het verschil is tussen koud en warm lamineren? We helpen u graag!

QuantoreXpress

Kantoorartikelen bestellen? Met QuantoreXpress heeft u de door u bestelde kantoorartikelen vandaag nog in huis. En via click-and-collect zelfs binnen drie uur! Laat uw artikelen op kantoor, thuis of op een andere gewenste locatie bezorgen. Of haal uw bestelling op bij een QuantoreXpress-punt bij u in de buurt!