Help

Hieronder helpen wij u inloggen op het extranet voor Quantore-leden. U hebt hiervoor van ons per post een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen. Houd uw inloggevens bij de hand als u voor de eerste keer gaat inloggen op het extranet.

Ik wil voor de eerste keer inloggen

 

Klik rechts bovenin op de Loginbutton. U komt dan op de inlogpagina. Vul uw gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord in in de daarvoor bestemde invulvelden en klik op ‘Inloggen’. U bent ingelogd en komt op de extranet homepagina van Quantore.

Tip: De gebruikersnaam en het wachtwoord zijn hoofdlettergevoelig. Let erop dat bij het invoeren van uw inloggegevens de Caps Lock-functie op uw toetsenbord uitgeschakeld staat.

Ik wil mijn inloggegevens laten onthouden

 

 

U kunt ervoor kiezen om automatisch ingelogd te zijn op het Quantore extranet. Om automatisch ingelogd te zijn, plaatst u een vinkje in het hokje voor ‘Onthouden’ voordat u op ‘Inloggen’ klikt.

Ik ben ingelogd, wat nu?

 

Nadat u bent ingelogd, komt u op de homepagina van het Quantore extranet. U kunt bovenaan de pagina zien dat u zich op het extranet bevindt,  omdat uw naam in de balk vermeld staat.

Ik wil mij uitloggen

 

Om het extranet te verlaten klikt u rechts bovenin uw scherm op ‘Uitloggen’. Lukt het niet om uit te loggen? Probeert u eens om bij 'Extra' in de menubalk van uw browser de Compatibiliteitsweergave aan of uit te zetten. Daarna kunt u opnieuw proberen om uit te loggen.

Ik wil mijn wachtwoord wijzigen

Om uw wachtwoord aan te passen kiest u op het inlogscherm voor 'Wachtwoord vergeten'.  Vervolgens wordt u gevraagd om uw gebruikersnaam in te vullen en te versturen. U krijgt binnen enkele ogenblikken een e-mail met daarin een link om uw wachtwoord te wijzigen. Volg de instructies en gebruik de invulvelden om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Houd er rekening mee dat uw wachtwoord tenminste één cijfer en één speciaal teken moet bevatten.

Ik heb (nog) geen inloggegevens

Heeft u (nog) geen inloggegevens ontvangen en wilt u graag inloggen op het extranet? Maak hier een melding van via onderstaand formulier. Quantore neemt zo spoedig mogelijk contact met u op over uw inloggegevens.

Ik heb problemen met inloggen

Hebt u problemen bij het inloggen? Dit kan te maken hebben met een tijdelijke storing. U kunt op een later tijdstip nogmaals proberen in te loggen. Lukt dat niet, dan kunt u dat melden via onderstaand formulier.